Qulto platform az Ágazati Értéktárban

2017. január 31.

Örömmel tudatjuk, hogy a cégünk által fejlesztett Qulto platform méltónak bizonyult a nemzeti értékként történő nyilvántartásra, így felvételre került a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Ágazati Értéktárába.

Ipari és műszaki megoldások szakterületi kategóriában nyújtottunk be javaslatot a Qulto platform felvételére a minisztréiumhoz, mivel úgy gondoljuk, hogy a Qulto platform olyan szellemi termékek összessége, melyek kizárólag magyar alkotótevékenység eredményeként jöttek létre. Hisszük, hogy jelentősen öregbítheti hírnevünket, növelheti megbecsülésünket az Európai Unióban és szerte a világon, mivel egyre többen használják határainkon túl is. A platform, a segítségével kezelt és közzétett kulturális és tudományos tartalmak segítségével nagyban hozzájárul az új nemzedékek nemzeti hovatartozásának, magyarságtudatának kialakításához, megerősítéséhez. Reméljük, hogy partnereinkkel és ügyfeleinkkel közösen a jövőben továbbra is hozzájárulhatunk  kulturális örökségünk megőrzéséhez! Köszönjük a bizalmat!

Nemzeti értékekről és a hungarikumokról

A magyar nemzeti értékekről és a hungarikumokról szóló törvény célja, hogy  számba vegye nemzeti értékeinket, gondoskodjon megismerhetőségükről, és hogy minél szélesebb körben megismertesse azokat belföldön és külföldön egyaránt. A Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségéről és annak tevékenységéről itt olvashat bővebben.