Bevezettük Qulto e-Publisher termékünket a török piacra

2016. augusztus 05.

Qulto e-Publisher rendszerünket választotta a Sayisal Grafik nevű cég, amely IT konzultációval és szoftvertámogatással segíti a török könyvtárak és múzeumok munkáját.

A Sayisal Grafik biztosítja a török kiadóktól összegyűjtött, török nyelvű, jogtiszta elektronikus tartalmakat, míg cégünk a tartalmak megjelenítéséhez digitális platformot fejleszt és tart fenn. A platformon a könyvtárak és látogatóik elektronikus példányok között kereshetnek, olvashatnak, illetve le is tölthetik a dokumentumokat DRM-mel ellátva, vagy anélkül. Az elektronikus dokumentumokat sztenderd, katalogizált formátumban (MARC, ONIX) tároljuk és szolgáltatjuk, így a rendszer könnyen integrálható a meglévő könyvtári rendszerbe. A könyvtárak bármely elektronikus tartalom MARC rekordját le tudják tölteni, és statisztikát kérdezhetnek le a dokumetumokról, vagy akár az egész platformról.

Az olvasók a rendszer használata során saját fiókjukba való belépést követően élvezhetik a személyes könyvespolc előnyeit: e-book-ot menthetnek el a polcon, megoszthatják az elektronikus könyvek linkjét, és különböző formátumokban tekinthetik meg a hivatkozásokat.
A platform felhasználói az elektronikus tartalmakat letölthetik, vagy online olvashatják. Okos online olvasónk lehetőséget ad szavak, vagy mondatok különböző színekkel történő kiemelésére, jegyzetelésre, valamint a teljes szövegben történő keresésre. Az olvasó a könyvespolcával kapcsolatos eseményeket a későbbiekben is megtekintheti.

Örömmel mutatjuk be e-Publisher termékünket minden érdeklődőnek. Lépjen velünk kapcsolatba!