Tartalom
Felvettük a kapcsolatot a világ legnagyobb tartalomszolgáltatóival; az EBSCO rendszerével már megtörtént az  integráció, a Proquest rendszerével folyamatban van, és örömmel működünk együtt további tartalomgazdákkal és aggregátorokkal is.
Az EBSCO több mint 70 éve működik együtt a könyvtárakkal azáltal, hogy minőségi kutatási tartalmakat, hatékony keresési technológiákat, és intuitív szállítási platformot biztosít. Prémium tartalmakat szolgáltatnak adatbázisok, elektronikus könyvek, folyóiratok és magazinok formájában, és sokoldalú discovery eszközük segítségével lehetővé teszik a keresést minden könyvtári forrásban.
Az EBSCO rendszerével már megtörtént a Qulto keresőmotor integrációja.
A ProQuest elkötelezett a világ minden kutatójának és a könyvtárosának megerősítése, támogatása iránt. Innovatív információs tartalmai és technológiái növelik a hallgatók, kutatók, szakértők, és az őket kiszolgáló könyvtárosok produktivitását.
A tartalomgazdákkal való partnerségeken keresztül megőrzi a gazdag, hatalmas és változatos információkat - legyenek azok akár történelmi archívumok, vagy napjaink tudományos áttörései - és digitális technológiákkal becsomagolja őket.
A Qulto keresőmotor ProQuest rendszerrel való integrációja folyamatban van.