Current Tender
GINOP 7.1.5 - 16 Nemzeti parkok komplex turisztikai fejlesztése
Pályázat nemzeti park igazgatóságok számára.

Célja: az adott nemzeti park sajátosságaira épülő attrakciók létrehozása és az értékesítéshez szükséges infrastruktúra kiépítése, komplex turisztikai kínálat létrehozása innovatív, interaktív bemutatási formák fejlesztésével, a szezonidőszak meghosszabbításával, és az ökoturisták igényei szerint kialakított szolgáltatások értékesítésével.

Beadási határidő: 2016. május 5-től 2018. május 4-ig

Partnerünk, az Avantázs Kft. pályázati összefoglaló​ját ezen a linken tekinthetik meg.

Hívjon, segítünk!
Szakmai kérdéseivel keresse referensünket!
Pályázatírás ügyében keresse pályázati partnerünket, az Avantázs Kft-t (e.mail: iroda@avantazs.hu, tel.: Tóth Zsuzsanna +36 20 530 2334)

 

Latest Tenders

Az év múzeuma 2019 pályázat
A Pulszky Társaság pályázatot hirdet magyarországi muzeális intézményeknek Az év múzeuma 2019 cím és díj odaítélésére.
Muzeális intézmények szakmai támogatására - Kubinyi Ágoston Program 2018
A pályázat célja központi költségvetési forrás biztosítása az önkormányzati fenntartású muzeális intézmények szakmai támogatása érdekében.
Járásszékhely múzeumok szakmai támogatása 2018
A pályázat keretében a jó gyakorlatok kialakítását és terjesztését célzó, a kulturális javakhoz való korszerű hozzáférést és a látogatói igények kiszolgálását biztosító, online szolgáltatásokat nyújtó, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadágról szóló Infotv. előírásainak megfelelő honlapok létrehozására vagy meglévő honlap ennek megfelelő átalakítására, fejlesztésére lehet támogatást igényelni.
Egyedi dokumentumok restaurálása, állományvédelmi munkáinak támogatása
Pályázók köre: köz- és nyilvános magánlevéltárak
Állományvédelmi műhelyek tevékenységéhez szükséges szakmai anyagok és eszközök beszerzése
Pályázók köre: Pályázatot nyújthatnak be azon közlevéltárak, amelyek rendelkeznek állományvédelmi (restaurátori, kötészeti, reprográfiai) műhellyel, ahol legalább egy fő szakirányú végzettségű alkalmazottat foglalkoztatnak.