Terméktámogatás
Terméktámogatási szolgáltatásaink, segítik partnerinket a Qulto portfólió használatában.

Ügyféltámogatási szolgáltatásaink legfontosabb eleme a szoftvertámogatás, ami kiterjesztett garanciavállalást, rendszeres frissítéseket (szoftverkövetést), valamint a rendszertámogatást tartalmaz.

Termékeinkre egy éves garanciát vállalunk; ez az időtartam kiterjeszthető. Rendszeres frissítéseket biztosítunk saját szoftverkomponenseinkre, és frissítjük a felhasznált egyéb szoftvereket is az új verziókkal, hogy rendszerük korszerű és fenntartható legyen. Segítünk partnereinknek megőrizni megoldásaink biztonságát.

A garancia a saját fejlesztésű szoftverek hibáinak javítására vonatkozik. A hiba javításának megkezdését (maximális reakcióidő), illetve a hiba javításának határidejét a hiba súlyosságától függően szerződésben rögzített szolgáltatási vállalás (SLA, Service Level Agreement) szabályozza.

A rendszeres frissítések eredményeként partnereink hozzájutnak a program funkcionális továbbfejlesztéseihez, az újabb verziókhoz.
A rendszertámogatás célja a felhasználói, rendszergazdai vagy üzemeltetési kérdések, problémák és feladatok megoldása, hibák felderítése és elhárítása, olyan mérnökök bevonásával, akik a rendszert fejlesztői és felhasználói mélységben is jól ismerik.
A szolgáltatás az operációs rendszer szintjétől az alkalmazás által használt adatbázis kezelőn át az alkalmazás kliens oldali komponensének szintjéig terjed. 

Számos kommunikációs csatornát biztosítunk a felmerülő problémák bejelentésére.
A szolgáltatás keretében ésszerű mértékben segítséget nyújtunk a rendszereink használata során felmerülő problémák megoldásában. A problémák bejelentésének elsődleges eszköze az általunk működtetett, WEB felülettel rendelkező ügyfélszolgálati rendszer és tudásbázis. Ezen keresztül a hibák, észrevételek on-line bejelenthetők és visszakereshetők.

A rendszer felhasználóinak képzése elengedhetetlen.

Qulto rendszereinkhez többféle ügyféltámogatást biztosítunk írásban, szóban és közös gyakorlás útján. 

Qulto Akadémia szolgáltatásunk keretében, online képzésekkel segítjük a Qulto platform egyes komponenseinek megismerését.
Szeretnénk meggyőződni arról, hogy a felhasználók ismerik a rendszer működtetésével kapcsolatos tudnivalókat, ezért a képzésekhez papír alapú és online felhasználói kézikönyveket és képzési anyagokat biztosítunk. 
Ügyviteli rendszerünk fontos eleme a CRM modul, amely az ügyfél-kommunikáció nyilvántartására és a támogatási szolgáltatások követésére, dokumentálására szolgál. 
A modul használatával minden levelezés és információ egy rendszeren belül visszakereshetővé válik a témánként meghatározott hozzáférési jogosultságnak megfelelően. A beállítható státuszok segítségével a folyamatok előrehaladása jól nyomonkövethető mind ügyfeleink, mind munkatársaink számára.

 

Nem talált rá a keresett megoldásra?
Tekintse meg termékeinket, és szolgáltatásainkat, vagy keressen fel bennünket az elérhetőségeink valamelyikén!