Qulto Tourism turisztikai intézmények számára

Qulto turisztikai intézmények számára kialakított szolgáltatási- és termékcsomagunkkal segítjük a kulturális turizmus élénkítésén dolgozó intézmények együttműködését, szolgáltatásaik megújítását és népszerűsítését a legújabb trendek mentén. Megoldásokat kínálunk a kulturális és turisztikai tartalmak digitalizálására, szabványos összegyűjtésére, tárolására, szolgáltatására, megőrzésére és újrahasznosítására, valamint VR, AR és interaktív attrakciók, játékok, valós és virtuális kiállítások formájában történő megismertetésére. A fejlesztési eredmények mérését, a pályázati indikátorok teljesítését és a kapcsolódó minőségbiztosítást látogatómenedzsment megoldásokkal segítjük.

A közgyűjteményi alapon épített tudásbázis kialakításával elősegítjük a térség régiós turisztikai központtá fejlesztését, bevonva a helyi közösségeket az adatbázis gazdagításába – ezáltal támogatva a közösségek identitás-tudatának növelését, illetve megőrzését. Az üzleti szféra számára lehetővé tesszük, hogy a rendszer adataira és tartalmaira építve, értéknövelt szolgáltatásokat hozzanak létre. A régió kulturális turizmus szempontjából érdekes desztinációk és a kulturális örökségek bemutatása élményekben gazdag és kortárs módon valósul meg: webes alkalmazások, tudásbázis, személyes útvonaltervező, mobilos játékok, virtuális túrák és kiállítások kialakításával. Attrakcióink a legmodernebb technológiák (VR, AR, kinect, Oculus Rift) felhasználásával készülnek. Megoldásaink biztosítják a nem formális és informális oktatásban való aktív részvétel lehetőségét is.

Turizmusfejlesztési pályázatok

 
Szakmai kapcsolatainkat felhasználva, komplex informatikai rendszerek szállítását és beüzemelését is vállaljuk, valamint hatékony segítséget tudunk biztosítani a pályázatok megírásához és a lebonyolításához is.
 
 

 

A pályázati felhívásokat, valamint partnerünk, az Avantázs Kft. pályázati összefoglalóit az alábbi linkekre kattintva tekinthetik meg:

 
A hazai társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztést célzó pályázatok keretében megvalósítható célokhoz szeretnénk ajánlani a turizmus területén is jól hasznosítható 20 éves informatikai tapasztalatunkat, közgyűjtemény gépesítési és attrakciófejlesztési szaktudásunkat, jól képzett programozókból, programtervezőkből és közgyűjteményi informatikusokból álló fejlesztő kapacitásunkat, valamint kész szoftvertermékeinket.

 

Hívjon, segítünk!
Szakmai kérdéseivel keresse Brada Hedvig kolléganőnket (e-mail: iroda@monguz.hu, tel.: +36-1/793-2348 és +36-20/2777-869)!
Pályázatírás ügyében keresse pályázati partnerünket, az Avantázs Kft-t (e-mail: iroda@avantazs.hu, tel.: Tóth Zsuzsanna +36 20 530 2334)