City Conquest

Află cât de rapid și ușor poți crea trasee culturale și tururi tematice, cu ajutorul aplicației CityConquest.

Cere și tu acces la un demo pentru a te convinge!

Promovarea moștenirii culturale și intermedierea accesului la cultură pentru un public cât mai larg constituie o misiune importantă a echipei Qulto.

Aplicația CityConquest sprijină turismul cultural, oferind un instrument ușor de utilizat pentru crearea și publicarea de trasee tematice axate pe promovarea valorilor culturale locale.

Aceste orașe folosesc deja aplicația CityConquest.
Dă click pe pictograma de pe hartă și testează aplicația.
fake button icon
*Printr-un click pe pictogramă se va deschide aplicația orașului selectat - accesează de pe mobil pentru o experiență cât mai apropitaă de cea a turistului care vizitează orașul!
Cultură, acțiune și educație într-o singură aplicație!
Trasee
tematice
Cu ajutorul acestei aplicații poți crea un număr nelimitat de trasee tematice: plimbări în oraș, trasee tematice legate de un anumit eveniment sau personalitate, competiții pentru elevi sau studenți... singura limită este imaginația și creativitatea editorului.
Învață prin joc
Adaugă conținut atractiv pentru a prezenta locuri interesante, implică vizitatorii prin întrebări de cultură generală și invită întreaga familie să participe la joc.
Joc individual sau competiție în echipă
Pe lângă modul de joc individual, aplicația oferă și posibilitatea de a crea un joc de echipă, pentru o întreagă clasă de elevi sau un grup de colegi de muncă. Să vedem cine poate aduna mai multe informații :)
Din centrul orașului sau de acasă
Grație tehnologiei mobile, aplicația trimite informații personalizate în funcție de locația fizică a vizitatorului și îl ghidează spre următorul punct. Atunci când este accesată de pe un computer, aplicația prezintă punctele de interes sub forma unui traseu virtual, afișat în browser.
Ghidează vizitatorii de-a lungul unui traseu pre-configurat sau lasă-le libertatea de a alege singuri în ce ordine vizitează punctele de interes.
Kupa
Motivează vizitatorii să învețe lucruri noi prin intermediul jocului.
Mobil
Editează traseele create într-o interfață de administrare simplă și intuitivă.
Personalizează design-ul aplicației cu logo-ul propriu și culorile preferate.
Design
Alege dintre pachetele noastre de servicii:
MINI
Aplicația furnizată ca serviciu în cloud
Spațiu de stocare maxim: 5GB
Până la 2 trasee publicate
1 administrator
net
29 EUR / pe lună
Cost de implementare
145 EUR + TVA
 
START
Aplicația furnizată ca serviciu în cloud
Spațiu de stocare maxim: 30GB
Până la 10 trasee publicate
1 administrator
net
49 EUR / pe lună
Cost de implementare
145 EUR + TVA
 
BASIC
Aplicația furnizată ca serviciu în cloud
Spațiu de stocare maxim: 100GB
Număr nelimitat de trasee publicate
2 administratori
net
69 EUR / pe lună
Cost de implementare
145 EUR + TVA
 
PREMIUM
Aplicația furnizată ca serviciu în cloud pentru utilizare regională
Spațiu de stocare maxim: 300GB
Număr nelimitat de trasee publicate
10 administratori
Bază de date de întrebări* integrată (din 2022)
Pagină home personalizată
net
99 EUR / pe lună
Cost de implementare: unic
 
*Bază de date de întrebări: un serviciu Qulto care permite generarea automată de întrebări despre un subiect sau o persoană. Contactează-ne pentru mai multe detalii.
Când trebuie să plătesc?
La începutul furnizării serviciilor vom emite o factură pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea prelungirii automate a contractului.
Ce este un traseu publicat?
În interfața aplicației poți crea un număr nelimitat de trasee tip joc și trasee tematice. Pentru a putea fi accesat de vizitatori, un traseu trebuie publicat.
Câte atracții pot include într-un singur traseu?
Oricâte dorești. În interfața de editare trebuie să configurezi mai întâi atracțiile (punctele de interes), apoi poți crea un traseu care include aceste atracții. În sistem și în trasee poți include un număr nelimitat de atracții.
Ce înseamnă servicii cloud?
Aplicația rulează pe un server operat de compania noastră din Ungaria, Monguz Kft. Interfața de administrare și interfața pentru vizitatori pot fi accesate din browserul de internet, nu este nevoie să instalezi sau să descarci nimic. Utilizatorii primesc dreptul de a folosi aplicația, dar conținutul în sine aparține instituției care îl creează.
Pot să testez aplicația?
Colegii noștri îți pot prezenta atât interfața de editare cât și cea pentru vizitatori. Contactează-ne pentru a programa o demonstrație online. Între timp, poți testa una dintre aplicațiile deja create, disponibile pe harta de mai sus!
Pot cere o ofertă specială?
Te rugăm să ne contactezi pentru o ofertă personalizată.