Menedzsment
Segítünk partnereinknek megtalálni a megfelelő irányt az intézményi szolgáltatások kialakításához.
Segítséget nyújtunk a minőségbiztosítában, és a partnereink terveinek megfelelő források megtalálásában is.

Szeretnék egyszerűsíteni mindennapi munkájukat? Szervezetüket a nemzetközi trendekhez igazítanák?

Felmérjük ügyfeleink jelenlegi szükségleteit, közösen megfogalmazzuk a munkafolyamataikat legjobban segítő megoldási lehetőségeket.

A közgyűjteményi és tudományos területen eltöltött évtizedek és a több száz ügyféllel kialakított intenzív kapcsolat és együttműködés eredményeként jelentős tudásra tettünk szert ezen területek folyamatairól,  munkájáról, problémáiról. A sok helyi, konzorciumi, országos és nemzetközi szolgáltatások tervezésével és megvalósításával eltöltött munka után elmondhatjuk, hogy jelentős és korszerű ismeretekkel rendelkezünk e terület jelenével és jövőjével kapcsolatban. Ezt az ismeretet szívesen megosztjuk ügyfeleinkkel, amennyiben szolgáltatási rendszerük, informatikai megoldásaik vagy eszközparkjuk felmérésében, megújításában vagy fejlesztésében gondolkodnak. Meggyőződésünk, hogy a saját portfóliónkra vagy OS termékekre támaszkodva, esetleg egyedi fejlesztési projekt indításával hatékony segítséget tudunk nyújtani az adott elvárások és lehetőségek figyelembe vételével.
Segítséget nyújtunk kulturális intézmények auditálásában az információbiztonsági előírások, minőségbiztosítási szabványok, valamint a jogszabályi megfelelőség szerint.
Teljeskörű tanácsadást vállalunk a jelentések készítésétől a változási terv átadásáig.

Szeretné összetett folyamatait szabályozottan irányítani?

Munkafolyamat alapú megoldásainkkal rugalmasan tudjuk kialakítani a legbonyolultabb folyamat szabályozási modelljét is.

A munkafolyamat motorra épülő folyamatirányítást különösen a sokszereplős, elágazásokkal és párhuzamos műveletekkel tarkított eljárásoknál javasoljuk.

Hazai, vagy nemzetközi forrásokra van szüksége fejlesztései megvalósításához?

Kollégáink folyamatosan monitorozzák az aktuális pályázati kiírásokat. Igény esetén szívesen eljuttatjuk Önnek személyre szabott pályázati hírlevelünket.

Várjuk visszajelzését, ha valamelyik pályázatot intézménye számára hasznosnak találja. A kiválasztott lehetőséggel kapcsolatban szóbeli tájékoztatást nyújtunk, igény esetén a pályázat megírására, és a projektmenedzsementre is tudunk javaslatot tenni.
A Széchenyi 2020 és Horizon 2020-as pályázatok kapcsán is segítjük törekvéseiket, cégünk projektgazdaként és résztvevő partnerként egyaránt rendelkezik tapasztalatokkal ezen a területen.
A pályázatok megírására és menedzselésére is tudunk megbízható, innovációs projektekben jártas partnereket javasolni.

 

Nem talált rá a keresett megoldásra?
Tekintse meg termékeinket, és szolgáltatásainkat, vagy keressen fel bennünket az elérhetőségeink valamelyikén!