Városfoglaló

Ismerje meg a Városfoglaló alkalmazást, mellyel könnyen és gyorsan készíthet helyismereti és kulturális sétákat, tematikus túrákat!

Kérjen bemutatót, hogy lássa, milyen egyszerű és nagyszerű!

A kulturális örökség megőrzésének támogatása és annak minél szélesebb körben való elérhetősége fontos küldetése a Qulto csapatnak.

Ezzel a kulturális turizmust támogató alkalmazással is az a célunk, hogy az ügyfeleink kezébe olyan eszközt adhassunk, mellyel könnyen és gyorsan tervezhetnek és publikálhatnak helyi értékeket és kulturális kincseket bemutató tematikus túrákat vagy virtuális sétákat.

Náluk már fut a mobilalkalmazás helyismereti sétákhoz.
Kattintson a térképen az ikonra és próbálja ki!
fake button icon
*Az ikonokra kattintva az adott városhoz tartozó játék indul - desktopról desktop nézetben, de a jobb élményért játsszon vele mobilján!
Kultúra, mozgás, tanulás egy alkalmazásban!
Tematikus séták
Az alkalmazással limit nélkül bármennyi tematikus sétát készíthetünk: városismereti séták, tematikus túrák egy adott esemény vagy híresség kapcsán, verseny a diákoknak... - csak a kreativitás szab határt.
Játszva tanulás
A séta közben érdekes tartalmakkal színesíthetjük a látványos helyek bemutatását, kvízkérdésekkel aktívabbá tehetjük a közönségünket és játékra hívhatjuk az egész családot.
Egyéni játék vagy verseny
Az egyéni játékmód mellett versenyezni is lehet, így akár egy egész osztály vagy társaság beszállhat a játékba. Lássuk, ki gyűjt több információt :)
Séta közben vagy otthon a kanapéról
A mobil eszköz lehetőségeit kihasználva az alkalmazás a felhasználó fizikai helyéhez képest küld információt, vagy vezeti őt egy következő ponthoz, míg asztali gépen böngészőben kvázi virtuális séta keretében mutatja be a nevezetes pontokat.
Vezesse a látogatókat egy előre megtervezett útvonalon, vagy épp bízza rájuk, milyen sorrendben járják végig az egyes állomásokat!
Kupa
Engedje, hogy a verseny is motiválja a látogatókat a tudás megszerzésében.
Mobil
Szerkessze meg a saját tematikus sétáját egy könnyen kezelhető adminisztrációs felületen.
Alakítsa a saját ízlése szerint az alkalmazás dizájnját, használjon színeket és saját logót is.
Design
Válasszon előfizetői csomagjainkból:
MINI
Városfoglaló applikáció használat felhőszolgáltatásként
Max. tárhely: 5GB
Max. 2 publikus séta
1 admin
nettó
8.000 Ft / hó
Bevezetési költség:
50.000 Ft + ÁFA
 
START
Városfoglaló applikáció használat felhőszolgáltatásként
Max. tárhely: 30GB
Max. 10 publikus séta
1 admin
nettó
16.000 Ft / hó
Bevezetési költség:
50.000 Ft + ÁFA
 
ALAP
Városfoglaló applikáció használat felhőszolgáltatásként
Max. tárhely: 100GB
Korlátlan számú séta
2 admin
nettó
24.000 Ft / hó
Bevezetési költség:
50.000 Ft + ÁFA
 
PRÉMIUM
Városfoglaló applikáció használat felhőszolgáltatásként kistérségi vagy regionális használatra
Max. tárhely: 300GB
Korlátlan számú séta
10 intézményi licensz
Kérdésbank* integráció (2022-től)
nettó
35.000 Ft / hó
Bevezetési költség: egyedi
 
*Kérdésbank: Központi Qulto szolgáltatás, mely adott témára vagy személyre automatikusan különböző kérdéseket generál. Részletekért keressen bennünket.
Kiknek szólnak a csomagajánlatok?
A Városfoglalót közgyűjteményi, kulturális és turisztikai intézményeknek ajánljuk elsősorban, akik tematikus séták segítségével szeretnék élénkíteni a helyi kulturális turizmust.
Mikor kell fizetni?
A szolgáltatás indulásakor állítjuk ki a számlát, 1 éves időszakra, mely aztán automatikusan hosszabbodik.
Hogyan válthatok csomagot?
Csomagváltási igényt hónapfordulóval lehet jelezni, a fennmaradt időszakra már rendezett díjat beszámítjuk.
Mi az a publikus séta?
Az applikáció szerkesztőfelületén korlátlan számú tematikus sétát és/vagy játékos túrát lehet létrehozni. Az elkészült sétát (vagy játékos túrát) publikálni is kell ahhoz, hogy a látogatók és turisták számára elérhető legyen. A rendszer a publikált séták (és játékos túrák) számát figyeli, illetve adott csomagnál korlátozza.
Hány látványosságot adminisztrálhatok a sétákban?
Bármennyit. A szerkesztőfelületen először létre kell hozni a látványosságokat, majd ezekből lehet sétát összeállítani. Mind a rendszerbe összesen, mind egy adott sétába tetszőleges számú látványosság vihető fel.
Mi az a felhőszolgáltatás?
Az applikáció a Monguz Kft. által üzemeltetett, magyarországi szerveren fut, a szerkesztő és a megjelenítő felület böngészőből érhető el, nem kell letölteni és telepíteni. Az intézményi felhasználó használati jogot kap az applikációhoz, de a tartalom maga az intézményé.
Kipróbálhatom, hogyan működik?
Kollégáink szívesen demonstrálják az alkalmazás működését mind látogatói, mind szerkesztői oldalról. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy (online) bemutatóhoz. Addig is játsszon egyet a fenti térképen elérhető applikációk egyikével!
Egyedi ajánlatot is lehet kérni?
Ha úgy érzi, a fenti csomagok nem elégítik ki az intézmény igényeit, egyedi testreszabást kérne, vagy a Prémium csomagnál is többet szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot egy egyedi ajánlatért.