Archívumok

A közgyűjteményi területen szerzett tapasztalatunkkal és megoldásainkkal hatékonyan tudjuk segíteni a levéltárosok munkáját és a levéltári gyűjtemények kezelését. Levéltári nyilvántartási rendszerünket (eArchivum) használja ma is több közlevéltár. A Magyar Nemzeti Levéltár és a Budapest Főváros Levéltára az elektronikus levéltári szoftver bevezetése, lokalizációja és testreszabása szintén a nevünkhöz fűződik. Vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, hogy segítségre van szüksége.

A program biztosítja az iratképző szervek teljes nyilvántartásának szakszerű vezetését, az ellenőrzések, a folyamatok dokumentálását. A levéltári tartalmak és digitalizált dokumentumok keresésére, megjelenítésére és a nyilvántartások migrációjában, levéltári rendszerek testre szabásában egyedi megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A modul lehetővé teszi a levéltári egységek leírását az ISAD/G szabvány szerint. Biztosítja a levéltári hierarchia felépítését, kezelését. Alkalmas rugalmas évkör adatkezelésre és konfigurálható terjedelmi adatkezelésre is. Valamint támogatja a gyarapodási, fogyatéki, letéti folyamatok rendeleteknek megfelelő naplózását.

 

 

Előnyök

Kapcsolódó komponensek és megoldások

Kapcsolódó projektek